Game Time

The Sims 3 Årstider er udkommet. Jeg har desværre ikke lige 349 kr til det foreløbigt, men da vi var nede i EB Games tidligere i dag, fandt jeg et andet spil jeg længe har villet prøve.

Jeg er spændt på hvad jeg syntes om det. Skal spille lidt senere i dag regner jeg med. Og i aften er der kun knægten og mig hjemme, så der vil jeg, når han er puttet, gå igang med at arbejde med de diverse bestillings opgaver jeg stadig har liggende. Alt gik jo ligesom på pause i denne uge, med alle de planer og møder etc. som vi har haft :P Christoffer fandt også et spil han ville have. Et lidt ‘større’ spil. For større børn. Han elsker jo Ghostbusters. Både filmene og var jo også klædt ud som én til Halloween. I dag fandt han spillet til PSP. Som vi desværre ikke har. Jeg kiggede så i deres Xbox sortiment, og vutpi :

Han er i fuld gang med at skyde spøgelser med sit proton gevær. Han er helt vild med det, selvom det var lidt svært i starten. Samt at de taler engelsk, men det lader til at gå meget godt alligevel :) Han har siddet fast et par gange, så jeg har hjulpet ham, samt fundet nogle walkthroughs på youtube, som han kan se hvis han slet ikke kan finde ud af hvad han skal :)

Planerne for i aften er ellers kun at hygge. Med lidt guf, lidt film (Netflix <3) og putte under tæpper med masser af puder. Kan det blive meget bedre?! I don’t think so ;P

Comments

comments

2 comments
  1. Sad lige og så dine kategorier for dit oplæg igennem efter at have læst og kunne ikke lade være med at se (jeg har spillet en del Final Fantasy!!), at du har lavet en lille fejl i kategorien.

    Det er nemlig ikke det 8’ende spil i rækken, det er nr. 13 (X = 10 – III = 3)

    Håber du kommer til at nyde spillet, de tidligere versioner har givet mig MANGE timers glæde :)

  2. Hej Torben,

    Ha ha ja jeg havde opdaget fejlen – bare glemt at rette kategori :) Indtil videre er det ret fantastisk, omend jeg ville ønske der var lidt mere game og ikke helt ligeså meget fortælling :) Men ellers lige i øjet :)

Leave a Reply