SimLove

sims_house1

sims_house2

Jeg startede et nyt projekt i denne weekend. Faktisk slet ikke det I kan se ovenover, men et meget større, i 3 etager osv. Da jeg så ville bygge et lille enkelt hjem til en fastboende Butler, fik jeg bygget dette (uden drivhus), og så blev jeg helt vild med det i stedet for. Jeg rev det store, og lod min Simmer flytte ind i det lille i stedet for. Har kun spillet med det meget kort (folk der kender mig, ved at jeg ikke spiller ret meget – jeg bygger mest :P) og så prøvede jeg at gøre så det kunne downloades – men det kan jeg så åbenbart slet ikke finde ud af :(

Hvis nogen derude kender en rigtig grundig tutorial til hvordan man uploader KUN huset (med/uden inventar) så ville jeg være meget glad for enten et link, eller en beskrivelse :)

Comments

comments

Leave a Reply