22 dage tilbage!

Så er det kun 22 dage til man runder 33. Det er så mærkeligt. Mit sind føles så meget yngre end min krop, der jo går igennem nogle ændringer for tiden. Før tid hvis man spørger mig ha ha.. men tiden går jo ikke at stoppes, så jeg prøver at holde hovedet oppe og komme igennem det, så nemt som jeg kan :) Jeg har valgt at holde noget for familien den 14 september, da det passede nogle bedre der end efter min fødselsdag. Gaveønsker har jeg kun få af, og de er ret dyre, så det er ikke liiiige noget jeg regner med at modtage :) Jeg har faktisk, stort set, 3 gaveønsker, og jeg vakler lidt i hvorvidt jeg virkelig ønsker mig nogle af tingene, når det kommer til stykket. Jeg ønsker mig et Canon kamera (som altid ha ha), en iPad Mini og The Sims 4 Digital Deluxe pakken. Det er ligesom det. Billigste her, er jo det sidste.

Her de sidste par måneder (eller ja, faktisk de sidste par år) har jeg jo haft min Compaq, og den har (desværre) AMD processor. Hvilket gør at den virkelig kan drive mig til vanvid fra tid til anden. Den hakker, fryser og døjer virkelig med at spille musik (den hakker hvis man laver noget imens), og Sims skal vi slet ikke snakke om :P Det tager mig nogen gange 45 minutter bare at komme ind i Nabolaget :P Nok også fordi jeg har så meget Custom Content ;P

Derfor var jeg nede og kigge på en god computer, med Intel Core og Nvidia Geforce grafikkort i går. Fandt et par stykker, der kostede lidt under 5000 kr.. gosh det er mange penge for en computer. Men OK – man får jo hvad man betaler for, og jeg har som regel mine bærbare i omkring 4 år. Min nuværende fik jeg i 2010, så vi har efterhånden haft en del tid sammen. Og ja – den fungerer trods alt stadig. Jeg fik i hvert fald formateret den i går, og nu vil jeg så lige gå og overveje hvad jeg vil mht. en ny. Jeg syntes det er så svært :P Netop fordi at min gamle jo stadig fungerer. Det havde været nemmere hvis den var gået i stykker eller lignende :P

Nå.. det skal nok gå, og jeg finder nok ud af hvad jeg vil indenfor de næste par måneder i hvert fald. Ellers er der jo udsalg efter jul (og jul i sig selv), så der kan jeg nok finde et godt tilbud, hvis det skulle være :)

Om ikke så længe, er det arbejdet der kalder. Nu har man jo fået brug for tynde vanter og cykellygter – så man kan jo tydelig mærke at sommeren ligesom er overstået. Det er frygtelig mørkt når jeg står op. Nå, men jeg skal i hvert fald have fikset min madpakke, så jeg er klar til at komme ud af døren :) Der er små 30 minutter til jeg skal afsted, endnu, så lidt nørderi kan der jo blive tid til inden da n_n

Comments

comments

Leave a Reply