Tid til nyt batteri?

Er det noget man kender til, når man har bærbar computer, så er det jo at batteriet bliver dårligere med tiden. Jeg har efterhånden haft min computer i snart 4 år, og jeg har da overvejet et par gange, om der skal nyt batteri til – for den holder bare ikke strøm ligeså godt som den har gjort. Det har jo så også resulteret i, at jeg efterhånden sidder med ledning i hver evig eneste gang, og ikke tager min pc med mig rundt omkring :P Hvilket jo faktisk er den største grund til at man overhoved har købt sig en bærbar..

Netop på grund af dette, sad jeg tidligere i dag og søgte efter et nyt batteri, og fandt en side som hedder Bærbar.com – det viste sig at de havde et rigtig stort udvalg af batterier, og heldigvis også til min Compaq (som jo forøvrigt er det samme som en HP – hvilket gør at jeg kan bruge begge typer – nice!) Jeg fandt i hvert fald ud af, at de havde batteri til min, for 525 kr excl. forsendelse, hvilket jeg faktisk syntes er en meget fin pris. Jeg overvejer stærkt at bestille derfra, så at jeg får nyt batteri før jul – nyt batteri er jo næsten lige med ny computer, når det kommer til stykket :) Både pga prisen, men også leveringen, som de garanterer er hurtig :)

De har i øvrigt meget mere end bare batterier derinde. Der er alt muligt til dig, der har lidt forstand på computere, og vil udskifte f.eks. display, tastatur eller RAM i din computer – alt samlet på én side, der er meget nem og overskuelig.

Denne side er hermed fast inventar i min bogmærkesamling. Billig – nem at finde rundt i og med produkter jeg skal bruge fremover. Det kan jo ikke blive bedre :) Så jeg syntes da bestemt at I skal tage et kig – der er helt sikkert noget for dig derinde også :) Klik på billedet herunder, for at komme til hjemmesiden..

WePromote_Batteri produkter_velkommen

Comments

comments

Leave a Reply