Hvor praktisk..!

eastpak

 

Sidder her fra morgenstunden af, og lurer efter nogle praktiske tasker, som jeg kan bruge på mit arbejde. Mig og mine kollegaer har nemlig fået så mange nye ting vi skal have med os rundt (nøglekort osv), at vi begynder at mangle lommer. Derfor tænkte jeg at nogle små bæltetasker ville være ideelle. Faldt over disse fra mit yndlingsmærke, så vi er ved at beslutte om vi vil have bestilt 4 stk af disse hjem.

Udover sådan en smart lille én, er jeg ved at kigge efter en lidt mindre rygsæk, til at opbevare mine ting, til og fra arbejdet. Min cykelkurv er lidt i vejen, nu hvor jeg har fået cykellygte på, samt det ville være smart hvis jeg kunne handle ind på vej hjem fra arbejdet. Her har jeg faldet for en af taskerne fra udvalget af Converse, som jeg tror er både behagelig og har plads til det jeg skal bruge :) Man må sige, at det ligner en fornuftig taske, til en fornuftig pris :)

Comments

comments

Leave a Reply