I will be better

sims_4

Jeg vil blive bedre til at dele mine sims relaterede indlæg her på bloggen. Jeg er dog så dårlig til at huske at gemme mine simmere, cc lister og what not. Jeg kunne også stadig tænke mig at dele mine huse, når jeg laver et jeg er rigtig glad for – men det har jeg stadig ikke helt regnet ud, hvordan man gør, uden også at skulle dele familien :P Det er ren dovenskab, åbenbart, for internettet har jo tutorials på – stort set – alt mellem himmel og jord, og derfor også helt sikkert en tutorial til hvordan man gør netop det..

Spiller fra tid til anden, lige pt. med hende ovenover. Bygger huse, flytter hende ind, sletter huset og bygger om ha ha.. som det plejer at være. Men siden jeg fandt et nyt trick til at få mere langtidslykke, så har jeg spillet en hel del mere end før. Jeg er en meget doven The Sims spiller. Jeg gider som regel ikke starte fra bunden, i et begynder hus, med nul penge. Jeg starter som regel med 3 x motherlode, Statiske Behov og lader mine simmere nyde livet som hjemmegående. Oh yes – sådan som jeg selv ville bo, hvis jeg kunne bestemme helt selv ;)

MEN noget jeg vil til at indføre, er at jeg vil dele rigtig fede objects, mods eller tips fremover. I går fandt jeg f.eks. denne über fede spiraltrappe på The Sims Resource, som numere er blevet gratis at bruge, eneste krav er at man opretter sig :)

Jeg har endnu ikke haft brug for den i mit spil, men prøvede for sjov skyld at smide den ind i et hus i går aftes. Og må indrømme, at det ser ret godt ud. Dog er der nogle ting som jeg savner ved at selv bygge mine L formede trapper – men dem er der så også nogle store minusser ved :P Så hvis man ikke vil rode med alt for meget niveau ændringer og teknikker, så er disse Square Spiral Stairs altså bare et must :)

Og som sagt – trappen er gratis at downloade, eneste du skal, er at oprette dig (medmindre du allerede er medlem derinde) og trykke på download knappen, vente et par sekunder, og vupti.. så har du en lækker ny trappe til dit spil :) Kunne ikke være nemmere.. Tryk på billedet eller linket ovenover for at komme til siden :)

Comments

comments

4 comments
 1. Halløj..

  Du minder mig lige om at det er ved at være længe siden jeg har spillet.. (et par uger)
  Kunne godt være jeg lige skulle få det praktiske ting overstået i dag og så spille et par timer.
  Jeg har svært ved at slippe det når først jeg går i gang, så skal helst ha god tid.. :P
  Personligt bruger jeg også motherlode koden.. men jeg spiller mere end jeg bygger, jeg prøver at få så mange medaljer som muligt.. samtidig ender det ofte med alt for store familier og kæmpe stamtræer.. Nogen gange er det faktisk lidt for voldsomt.. ;)

  Rigtig dejlig dag til dig.
  Knus <3

 2. Det er mange år siden jeg har spillet sådan rigtig :) Jeg er dog blevet bedre, nu hvor jeg bor alene – der er ligesom mere tid til at sætte sig og bygge en hel dag ha ha… Som regel går jeg mest op i at lave custom Sims og bygge små huse til dem. Jeg mister hurtig interessen hvis der kommer dyr eller andre familiemedlemmer ind i billedet :)

 3. Vet inte om du förstår Svenska, men jag chansar ^^

  Kärlek till din sim, älskar själv sims ett så oerhört, vad är dina tankar om Sims4? :) Kramisar Carro

 4. Hej, jo jag förstår Svenska (jag är svensk).. tackar :D Åh Sims 4… har blandade känslor för det spelet, men mest tror jag att jag tycker om det. Mest för att det ser ut till att ha blivit så “rent” i stilen. Den där cartoon stilen som dom flesta inte tycker om. Älskar den nya Create A Sim, men kommer nog till att sakna några andra saker som dom ju inte kommer att ha med. Men all in all, så längtar jag till att det kommer ut :)

Leave a Reply