Almada Burrowes

almada_burrowes

DOWNLOAD

Her er hun så.. Almada Burrowes.. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg ikke aner om alt mit CC og mine sliders kommer med når man henter hende – hvis ikke, så må I lige give lyd fra Jer, så kan jeg muligvis få dem skrevet ned og smidt herpå :) Jeg har brugt både lip slider og body slider til hende… Igen – sig lige til hvis hun ikke ender med at se sådan ud i Jeres spil :) Så må jeg prøve at uploade hende med medfølgende liste..

Comments

comments

4 comments
  1. Jeg må nok indrømme at jeg ikke aner hvordan man skal gøre hvis jeg skulle finde på at downloade hende.. kan jeg flytte hende ind i min by eller? Den fil man henter hvad skal man gøre med den osv.?? Sorry har ikke prøvet sådan noget før ;)

    Knus <3

  2. Filen skal gemmes i SavedSims folderen (Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 3/SavedSims) og når du så starter dit spil, kan du vælge hende lidt forskellige steder. I Create a Sim kan du finde hende under allerede lavede Simmere (http://d2ro3qwxdn69cl.cloudfront.net/images/articles/0EME0000000PE4H.jpg) og hvis du bare vil spille med hende som hun er, kan du finde hende under husholdninger der hvor du vælger hvilke familier du vil spille med i byen :) Jeg vil lave en guide i dag tror jeg :)

  3. En guide kunne være cool.. jeg har ikke lige prøve sådan noget før.. :P

Leave a Reply