Something new…

 

Min pakke fra Spartoo ankom her den anden dag, og jeg er rigtig tilfreds med mine ting. Trøjen er en ny favorit, kan jeg hilse og sige :) Skoene er i størrelse 39, men det er en lille størrelse, så pt. går jeg dem til indenfor. Og sarte fødder som jeg har, så får jeg jo selvfølgelig vabler all over :P Men det går som regel over efter et par dage, så det skal nok gå :) Sidste jeg fik, udover disse to ting, var et par slidte jeans. Dem har jeg dog ikke pakket op endnu, men det sker nok snart :D

Udover det, så har jeg i dag været ude og købe noget jeg ikke har fået i lang tid. En af mine gamle yndlingsretter fra dengang jeg var veganer – nemlig fuldkorns ris med dampede grøntsager. Vågnede her den anden dag og crawede det big time, så måtte hellere lytte til kroppen ha ha. Plusset er så også, at jeg har har grøntsagerne for mig selv, da der er visse her i husstanden der ikke bryder sig om dem n_n

Nå, jeg burde få taget mig sammen og få støvsuget. Når man har ligget syg i et par dage, så ender det med at alt flyder, samt at Fenja har leget med papkassen fra Spartoo – sådan nogle er åbenbart meget sjove at bide i, så der ligger papstykker lidt her og der rundt omkring i stuen ha ha.. skøre kat <3

Comments

comments

Leave a Reply