Loot Crate : Marts 2015

Så kom min anden pakke fra Loot Crate. Og wow siger jeg bare, den er virkelig langt bedre end jeg forventede og meget bedre end sidste måneds pakke. Denne gang var/er temaet “Covert” og denne gang fik jeg endelig fingrene i en af deres lækre t-shirts! Alt er inspireret af agenter, secret service, S.H.I.E.L.D og ting i den dur.

Der er både et Stealth Wrist Watch (nederst til højre), gavekort til online spil (igen), notesbog, et eksklusivt samlekort – med rem til at hænge om halsen, hvis man vil og meget meget andet.

Jeg er ovenud tilfreds med denne pakke og jeg håber virkelig at der kommer flere af disse lækre sager de næste par måneder. Specielt uret og trøjen er store favoritter. Der er forresten også et armbånd med, som samtidig fungerer som faldskærms snor – så hvis man nu pludselig skulle befinde sig et sted, hvor man har brug for reb, så kan man pakke armbåndet ud og bruge det. Smart!

Loot Crate – nu glæder jeg mig jo ekstra meget til næste måned ;)

Comments

comments

2 comments
  1. Har ik fået min pakke endnu

  2. Den er nok lige på trapperne.. Jeg blev ret overrasket over at min kom så hurtigt

Leave a Reply