Give me the giggles why don’t ya? 

  

Dem der kender mig, ved at jeg elsker gadgets, sjove dingenoter og ting i den dur. Kender efterhånden en del sider der sælger alt muligt, som man ikke var klar over at man fremover ikke vil kunne undvære. Og yay – nu er der så kommet endnu en i Danmark – og det kan vi lide n_n

Hvad enten det er til en sjov og spas gave, lidt mere seriøst grej eller bare for at kunne fremvise et produkt, som ikke alle render rundt med, så er Giggles.dk altså bare stedet for dig, som ikke gider vente på at modtage pakker flere uger efter at have bestilt dem (fra udlandet) og som elsker gadgets. Bum, det kan vidst egentlig ikke siges nemmere end det, mår det kommer til stykker.

Og ja, jeg kunne sagtens vise en masse af deres sjove udvalg meeeen jeg vil da langt hellere opfordre jer til selv at navigere jer derind og lure deres sortiment ;) dog vil jeg anbefale at tjekke deres baby sutter med overskæg – så freakin’ adorable at jeg sagtens kunne finde på at bestille nogle hjem, selvom jeg ikke har en baby ha ha!

Comments

comments

Leave a Reply