Laaang mandag..

Fy for den, denne mandag har føltes lang. Jeg har slæbt mig rundt på arbejdet, gjort hovedrent i en lejlighed (blev dog ikke færdig) og er generelt bare i søvnunderskud. Af den grund, skal jeg i morgen ringe til en af de der “rejsende” dyrlæger her i området, og få dem til at komme ud og give Fenja recept til p-piller. Jeg får fnat ha ha.. Ej det er heldigvis overstået nu, men vi har været omringet af skrigen og larm fra hendes side hele weekenden. Hun startede faktisk allerede sidste søndag, og stoppede først i løbet af i går. Det er gået hen og blevet ret belastende, specielt siden hun trofast kommer i løbetid hver 3 uge :P Så nu skal det være – så må jeg bare spare lidt ekstra på pengene i denne omgang. Fagforeningen sørger sjovt nok altid for at ramme måneder hvor jeg troede at jeg havde luft i økonomien.. indtil jeg så ser at de trækker de der (næsten) 1600 kr :P Men sådan er det jo.. Safety first ha ha

Nyeste afsnit af TWD er landet, samme med det sidste afsnit af Supernatural. Lækkert! Omend det er lidt trist også – for nu holder TWD pause indtil næste sæson. Og jeg er ligesom løbet tør for serier, som jeg kan se for at få tiden til at gå. I går blev jeg færdig med The 4400.. Begyndte så at se The Survivers (tror jeg at den hed), men den fangede mig ikke helt. Så lige pt. er jeg nærmest serieløs :P Overvejer at se Under The Dome – er den noget ved?! :) Eller har I andre gode serier I vil anbefale? Jeg er mest til overnaturlige serier, hvilket I jo nok har opdaget, men er da frisk på at give andre typer en chance, hvis det er n_n

Nå.. der skal lige laves en kop kaffe og så vil jeg sætte mig godt til rette i sofaen og tilbringe resten af aftenen der n_n

Comments

comments

1 comment
  1. Hvor ser du dine serier henne?
    Orange is the new black er super god synes jeg.. Den kan jeg kværne på to dage :)
    Under the Dome er helt fin.. Har ik fået set anden sæson endnu

    Jeg ser som regel serier på Netflix.. Har desværre set alle sæsoner der er, af Orange is the new black :) Har ikke fået startet på Under the dome endnu dog :)

Leave a Reply