Time Out

image

image

image

Halløj allesammen, så er man tilbage. Jeg har endelig fået taget mig sammen, besluttet at beholde siden og få gang i indlæggene igen. Og hvad passer bedre,end at tage hul på tørken, end et indlæg med lidt nyt tøj jeg har erhvervet mig her på det sidste.

Øverste billede er et par jeans jeg fandt i H&M til sølle 179 kr. E l s k e r dem omend jeg sagtens kunne have købt dem i en mindre størrelse. De sidder en smule løst ha ha

Så er det de nye vinterstøvler. Dem købte jeg i Deichmann for lidt over en uge siden, og de ebnr så lækre at gå i. Eneste minus, hvis man kan kalde det for det, er at de larmer når man går ha ha

Og så er det min elskede Loot Crate LVL UP trøje. Den er så fed, og fremover modtager jeg et stk exclusive stykke tøj som jeg så for oveni min månedlige kasse med gejl n_n

Nu – lidt tv og kaffe ❤

Comments

comments

2 comments
 1. Sikke et par lækre bukser, og sweateren vil sidst – det synes jeg er fint!
  Det lyder da godt at du vil begynde at komme med indlægs igen! :)
  God aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 2. Velkommen tilbage efter tørken! Det kan være voldsomt svært at komme tilbage, syntes du ikke? ^_^” Jeg er selv lige vendt tilbage, og jeg syntes det kan være lidt avanceret at komme ind i rytmen igen XD

  Simone
  Microcut.dk

Leave a Reply