A little edgy ❤

I går afslørede Samsung deres nye flagskib – Samsung Galaxy s8 og s8+ .. jeg havde ellers gået med tanker om at ikke få den, da jeg ikke bryder mig om edge featuren på de tidligere modeller. Men – da præsentationen gik i gang, og de endelig løftede sløret for hvad de har gået og bikset med, blev jeg altså en smule forelsket.. 18:20 fik jeg mail om at jeg nu kunne forudbestille den.. og det kom jeg så liiige til ha ha 

Jeg har valgt at købe s8+ (den ekstra store), hvor den eneste forskel faktisk er at der er færre pixels i skærmen ( men stadig flere end på min nuværende).. en gang skal jo være den første, og jeg har aldrig ejet en mobil med så stor en skærm. 

Jeg har dog ikke valgt den i sort (eller hvid – den har de nemlig ikke lanceret endnu), jeg valgte i stedet for at få den i farven Orchid Grey.. så den er grå med et skær af lilla, i hvert fald når man kigger på billederne. Om farven ser anderledes ud IRL, må jeg med god grund jo vente med at se ha ha.. Men jeg glæder mig!! Nu skal jeg bare have fat i et cover og så noget skærm beskyt, så den ikke for ridser ❤

Comments

comments

2 comments
  1. Har selv lige fået s8+ i ORCHID GREY. Syntes ellers at s8+ ville blev for stor og mini tablet-agtig. Men det er den bestemt ikke :) Den er super fed og kan bestemt anbefaldes.Jeg fik den relativt billigt hos telmore (https://www.telmore.dk/shop/mobiltelefoner/samsung-galaxy-s8+/64gb/) uden abonnement for lige over 7000kr.

  2. Jeg fik også s8+ og jeg absolut elsker den ! :) størrelsen er bare perfekt, men ja jeg var også bange for at det ville være for voldsomt. Min kostede ca det samme :)

Leave a Reply