Det er længe siden jeg har sat mig ned og åbnet min blog. Jeg har slet ikke haft overskuddet til det, og det bunder jo nok i, at jeg ramte bunden. Jeg har været sygemeldt i en del uger efterhånden, efter at jeg havde flere angstanfald og var helt brændt ud. Lægen konstaterede at jeg havde stress og moderat depression. Så har man også prøvet det, kan man jo sige.. Stressen var jeg klar over, det andet kom som et stort chok. Godt nok kunne jeg mærke at alt føltes så modløst og uoverskueligt, men at ligefrem få det fortalt af fagfolk tog hårdt på mig. Jeg kom tilbage på arbejdet i sidste uge. Heldigvis er de meget støttende, og jeg er så glad for at jeg har haft mulighed for at trække stikket ud i den tid jeg gjorde. Jeg er stadig i behandling, men har valgt ikke at tage medicin imod det. Som det er nu, vil jeg gerne prøve at komme mig helt uden at indtage en masse kemikalier. At snakke med nogen om det, har virkelig hjulpet.

Det har så også gjort, at jeg har måttet skifte lidt rundt på mit arbejde, så jeg er gået fra mit gamle område til et nyt, samt gået ned i tid. Det skræmmer mig dog stadig, da pengene jo altid kan bruges. Men mit helbred er selvfølgelig vigtigere!

Jeg har det bedre, omend jeg ved at dette er en lang kamp. Jeg er begyndt at tegne igen, mere da jeg gik hjemme end nu dog, men føler stadig at det kreative aspekt af mig selv er på vej tilbage. Youtube har hjulpet mig meget, og jeg har fået mange nye inspirations kilder, som giver mig lidt mere blod på tanden, til at ville udvikle mig på det punkt. Så det er jo noget der virkelig har boostet mig til at komme ud af dette hul jeg har befundet mig i. Lysten til at få malet på lærred er også på vej tilbage, og jeg har planer om at kigge på udvalget oppe i centret (tak Søstrene Grene!) og ligeså stille udfordre mig på det punkt. Drømmen om at få udstillet på arbejdet, er lige så stille vendt tilbage, så det stiler jeg lidt efter – uden at presse mig selv. Sker det ikke, så sker det ikke :)

Så nu har I mig nok tilbage. Jeg vil selvfølgelig ikke love for meget (igen), men jeg skal i hvert fald gøre mit bedste. For min egen skyld <3

 

Comments

comments

Leave a Reply